Farma Compendium Plus: Oog op informatie

Het Farma Compendium Plus is met meer dan 9000 foto's, meer dan 10.000 monografieën en 25.000 CNK-codes, een rijke en onuitputtelijke informatiebron voor de apotheker bij de begeleiding van zijn patiënten. Onafhankelijk, voor en door apothekers uit de praktijk en eenvoudig in gebruik.

Sinds 1984 is het Farma Compendium de standaard voor het randassortiment. Maar stilstaan is achteruitgaan. De 'Plus' verwijst naar patiënteninformatie onder de vorm van folders, video’s, bijsluiters enz.

Patiënteninformatie niet enkel voor het randassortiment maar ook voor geregistreerde geneesmiddelen! Onmisbaar in de communicatie tussen apotheker en patiënt met tijds- en kwaliteitswinst.

Farma Compendium Plus voor apothekers

Het Farma Compendium Plus bevat onmisbare informatie voor u en uw apotheekteam. Een digitaal naslagwerk dat u optimaal ondersteunt bij uw taak als raadgever en begeleider van de patiënt. De digitale versie bevat meer dan 12.500 monografieën over het randassortiment. Daarnaast kan u informatie raadplegen over uw stock, de verschillende groothandels die het product verdelen en de prijs.

Door dit extra patiëntenmateriaal voor het randassortiment en geregistreerde geneesmiddelen
krijgt het Farma Compendium Plus een grote toegevoegde waarde.

Registreren als apotheker

Farma Compendium Plus voor resources (industrie, overheden, patiëntenverenigingen enz)

Elk jaar opnieuw ontwikkelen farmaceutische bedrijven en andere instellingen talrijke folders en andere informatieve hulpmiddelen voor de patiënt. Een schat aan informatie die tot bij de patiënt moet geraken. Door een gebrek aan een eenvoudig en gebruiksvriendelijk informatiemanagementsysteem gaan deze materialen echter vaak verloren.
De hoogste tijd om hiervoor een oplossing te bieden!
Integreer uw informatie in het Farma Compendium Plus en bereik zo meer dan 4.000 apothekers in België!

Interesse?
Aarzel dan niet en contacteer Farma vzw.

Registreren als resource